Tag tid til at bede

 

Formaning om at stå Djævelen imod

1 Pet 5, 8-11

v. 8 Vær årvågne og på vagt! Jeres modstander, Djævelen, går omkring som en brølende løve og leder efter nogen at sluge; v. 9 stå ham imod, faste i troen, I ved jo, at de samme lidelser rammer jeres brødre her i verden. V. 10 Og når I må lide her en kort tid, vil al nådes Gud, som har kaldet jer til sin evige herlighed ved Kristus Jesus, selv udruste, støtte, styrke, grundfæste jer. V. 11 Magten er hans i al evighed! Amen.

Vers 8 er den side af kristendommen, man helst gerne vil glemme. Vær på vagt, vær årvågne. Som kristen kan man hurtigt komme til at tænke: Jeg er jo frelst, der skal ikke gøres mere, og så ’glemmer’ vi djævlen. Vi har faktisk en tendens til at lade, som om djævlen ikke rigtigt findes. Og det er jo klart, for det er ikke sjovt at tænke på, at vi kan blive ’slugt’, hvis vi ikke passer på. Men så er det så fedt, at der i vers 9 står, at vi skal stå faste i troen, fordi vi VED, at vores brødre også lider. VI ER IKKE ALENE! Og til sidst står der så nok det fedeste af det hele i vers 10. Vi skal måske lide en KORT tid her på jorden, MEN GUD vil SELV udruste, støtte, styrke og grundfæste os! Jesus har givet os ALLE midlerne. STOL PÅ HAM! Og gå så ud og del det glade budskab, for du VED, at dine brødre går igennem de samme lidelser. Fortæl dem, at de ikke skal være bange, fordi JESUS KRISTUS SELV har udrustet os. Stol på det, og lev efter det. Amen.

Maria Kattenhøj, IMU

 

 

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Lovsang med glæde

11.09.2018

Lovsang med glæde

En festlig sangaften med kendte vækkelsessange, flot musik, Signe Walsøe, Shine On, Såmænd, Lene Skødt Holmgaard, Filip Skjerning, Bodil Skjøtt,... læs mere

Vi vil forkynde Kristus og nå længere ud

12.09.2018

Vi vil forkynde Kristus og nå længere ud

Hvor er Indre Mission i 2030? Få inspiration til at nå længere ud med evangeliet.

Konference for singler

10.09.2018

Konference for singler

Uno-konferencen d. 12.-16. oktober byder på bibelundervisning og foredrag med aktuelle og vedkommende temaer. Tilmelding senest d. 28. september.

Next
    • Ringkøbing IM
    • Ringkøbing Missionshus
    • Brogaardsvej 4
    • 6950 Ringkøbing