Jesus Kristus er den samme

Ved min konfirmation i Ydby Kirke d. 17. april 1966 gav præsten mig ordet:

Jesus Kristus er den samme i går og i dag og til evig tid.

Dette ord fra Hebræerbrevet kap. 13 vers 8 er jeg vendt tilbage til lige siden og altså også nu. Fra den dag syntes jeg, at det var mit ord. Det er også alle andres ord.

Det, der har betydet særligt meget for mig, er: Guds absoluthed. Ordet (Gud) kan ikke diskuteres. Ordet understreger det uforanderlige, Guds sind. Gud er, som han var på skabelsens morgen, som han var ved Golgata og den åbne grav og i evighed vil være. Gud, der i dåben genfødte mig til livet i ham. Gud, der mødte mig til personlig erkendelse af frelsen i tolv års alderen. Gud, der mødte mig ved min konfirmation og mange gange siden. Han møder mig igen og igen i ordet.

”Jeg havde og har brug for denne absoluthed”: Kære læser, vi oplever sammen en foranderlighed, som vi måske synes er voldsom. Det er den nok ikke. Verden har altid forandret sig. Uanset hvor vi er i livet, synes vi nok, der er for megen forandring. Så må du hen til ordet her.  Det herlige evangelium om dine synders forladelse er IKKE ændret. Gud har ikke placeret dig uden for rækkevidden af hans kærlighed.

Jeg synder daglig meget. Jeg konstaterer med kong David, at jeg er undfanget i synd og lever i synd. Jeg har ikke en chance over for Gud. Jeg har erkendt det. – Hvad du har i dit liv, ved du selv.

Gud vidste før skabelsen, at jeg ville være en synder uden chance for redning. Jeg kan ikke ryste synden af mig. Jeg bliver aldrig bedre. Det er derfor, Hebr 13,8 er mig så dyrebart. Jeg må ind i det ord, leve i det, hvile i det. Det ord, der alene har ført mig til frelse.

Da Gud i den hellige dåb genfødte mig, var det en opfyldelse af hans løfte til mig om: ” Jeg ved hvilke planer, jeg har lagt for jer, sige Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer fremtid og håb”. Jer 29,11.

 

Hjertelig hilsen,

Bjarne L. Christensen 

 

 

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Et bæredygtigt køb der støtter en god sag

26.09.2021

Et bæredygtigt køb der støtter en god sag

Gør et godt køb i en af vores mange genbrugsbutikker. Find den nærmeste butik her. læs mere

Find IMs lokale arbejde

25.09.2021

Find IMs lokale arbejde

Indre Mission har fællesskaber over det meste af landet med aktiviteter for forskellige aldre. Find et fællesskab nær dig. læs mere

En daglig hilsen til eftertanke

01.06.2021

En daglig hilsen til eftertanke

Hent appen ”Ord til eftertanke”, og få en ny andagt hver dag på skrift eller i lyd. læs mere

Next
    • Ringkøbing IM
    • Ringkøbing Missionshus
    • Brogaardsvej 4
    • 6950 Ringkøbing